Over ons

De BespaarMakelaar, wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in financieel advies gerelateerd aan de huizenmarkt. Wat houdt dit nou in? Er komt namelijk best veel kijken bij het kopen of huren van een huis.

Een klant komt naar ons toe voor financieel advies als hij of zij een huis gaat huren of kopen. Hoe kan dit het beste worden aangepakt? Is het wel een goede investering? Zal het huis in waarde toenemen of afnemen? En hoe kan ik nou de beste prijs krijgen?. Onze experts zoeken dit allemaal voor u uit waardoor al u zorgen uit de hand worden genomen en u zich alleen maar druk hoeft te maken over het inpakken van de verhuisdozen. Wij nemen dus het hele financiële proces voor u in handen.

 

Onze blog

blogMet onze blog hopen wij te helpen met problemen waar u mogelijk tegenaan loopt bij het kopen of verkopen van een huis. Onderwerpen die vooral te spraken komen op onze blog zijn: verhuizen, verbouwen, financieel advies, makelaars en eerste koopwoning. We spreken uit eigen ervaringen en proberen deze ervaring met u te delen met behulp van tips.